Search
Close this search box.

Vuosi 2022 oli ehkä historian haasteellisin. Korona ja Venäjän Ukrainaan aloittama hyökkäyssota on aiheuttanut melkoisia haasteita komponenttien saatavuudessa sekä myös hinnoissa, joita emme kuitenkaan siirtäneet lopputuotteiden hintaan. Tuotekehitys on myös viivästynyt samoista syistä, mutta toivomme, että haasteet saataisiin kevään aikana kampitettua ja uudet tuotteet näkisivät päivänvalon.

Vastuullisuus on noussut vallitsevassa tilanteessa entistä enemmän esille ja se on ollut myös meidän keskeinen arvomme. Vastuullisuuden näemme monesta eri näkökulmasta, eikä se ole meille pelkkää sanahelinää.

Olemme hoitaneet SE-tuotteiden tuottajavastuumme (Selt Ry) velvoitteen alkuajoista lähtien, nykyään myös hallitusvastuunkin merkeissä.

Vastuullisuudesta osoituksena ovat myös Energiadirektiivin mukaiset tilalämmittimet, jotka ovat hyväksyttyjä asuintalojen ja niihin rinnastettavien kohteiden pitkäaikaiseen lämmitykseen, toisin kuin esimerkiksi ajoneuvojen lämmitykseen tarkoitetut laitteet.

Olemme jälleen myös hoitamassa oman osuutemme yhteiskuntavastuusta, tukemalla sekä esikuvia luovaa huippu-urheilua ja muita kohteita junioreja unohtamatta!

 

Safire on tukemassa seuraavia:

HC TPS https://hc.tps.fi/

Raision Loimu https://raisionloimu.fi/

LL-89 https://lapinlahdenluistin.fi/say-cheese/

West Coast Phoenix https://www.phoenix.football/

SBS Wirmo T18 https://www.sbswirmo.fi/joukkueet/3153

Lisäksi olemme tukeneet useita hyväntekeväisyysjärjestöjä lapsista rajavalvontaan, Ukrainaa unohtamatta.

 

Ensi vuoteen toivomme asiakkaillemme, yhteistyökumppaneille sekä ystäville kaikkea hyvää, onhan tiedossa juhlavuosi, neljännesvuosisadan merkeissä!

 

Hyvää joulua ja onnea sekä rauhaa vuodelle 2023!

 
 

Toivottaa,

 

Team Safire