top of page

SAFIRE LISÄPUHALLIN MÖKKILÄMMITTIMILLE 12V

12 volttinen Safire-lisäpuhallin mökkilämmittimille

Unohda kiinalaiset lämmittimen päälle laitettavat rupelit, jotka tuovat lämpöä lähinnä kauppiaan lompakkoon. Safiren vastaus on tähän kunnollinen tuuletin, joka levittää takuulla lämpöä tehokkaasti. Lisäpuhaltimessa on kunnollinen kuulalaakeroitu puhallin, ja kaksi eri nopeutta tarpeen mukaan.

Kytke päälle kun tarvitset ja sammuta halutessasi. Virran kulutus on äärimmäisen pieni kaikissa olosuhteissa ja tuuletus on tehokasta. Rungossa olevaa lippaa voidaan tarvittaessa taivuttaa hieman suuntaamaan puhallus eri kulmille mökkiä.

Lämmitin voidaan kytkeä kaikkiin vanhoihin ja uusiin Safire-lämmittimiin sähkönsyötön rinnalle mukana olevalla kaapelilla sokeripalan tai haaroittimmen avulla. 2019/02 jälkeen valmistettuihin Safire 3200 ja 2000B lämmittimiin voidaan puhallin kytkeä suoraan lämmittimen piirikortilla olevaan liittimeen ja 1287B GSM pystyy ohjaamaan sitä suoraan etänä päälle ja pois. Tämä ominaisuus on erittäin kätevä mökin lämmityksen tehostamiseen ja puhalluksen ohjaamiseen ympäri mökkiä. 

12V hiljainen keskipakotuuletin ja kaksi nopeutta. Kiinnittyy laitteen reunaan roikkuen ja vahvistaa kiinnityksen kahdella magneetilla. mukana 1,2m kiinnitysjohto, jolla laite ottaa sähkönsä samasta sähköliittimestä lämmittimen kanssa.

tuuletin-800.jpg_6.jpg
Safire lisäpuhallin mökkilämmittimille 12V: Product
bottom of page