Search
Close this search box.

”Safire-lämmittimien valmistus perustuu yli 30 vuoden aikana hankittuun suunnittelu- ja valmistuskokemukseen. Safire-tuotteita on kehitetty jatkuvasti lämmitinkäyttäjien toivomusten mukaisesti.”

Yrityksemme yli 30 vuotisen osaamispääoman lisäksi tänä vuonna saamme toisen hienon merkkipaalun, sillä itse yrityksen, Safire-Lämmitin Oy:n, 25v juhlavuosi starttaa. Kuten saatat huomata, yrityksemme nimi on muuttunut ja se viittaa suoraan brändiin, Safireen.

Aikanaan 25v sitten yrityksen nimeä varatessa, sanaa ”Safire” ei pystynyt varaamaan. Nyt yrityksen virallinen nimi on muuttunut julkisissa tietojärjestelmissä ja SF-Lämmitin säilyy aputoiminimenä.

Kutsumme teidät samalla Vene 23 Båt -messuille, jotka starttaavat 10.2.2023 Helsingin Messukeskuksella. Safire-Lämmitin Oy:n löytää yhteisosastolta 3a2 Oy Esco Ab:n kanssa. Odotamme innolla että tapaamme teidät venemessuilla jotka järjestetään pitkän tauon jälkeen!

Lisätietoa venemessuista:

https://vene.messukeskus.com/

”Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene 23 Båt on venekansan oma perinteikäs kohtaamispaikka, jossa vaihtaa kokemuksia, viihtyä, vertailla ja tehdä ostoksia.

Venemessuilla on mukana jälleen yli 250 alan toimijaa, joiden tarjonnasta löytyy suosikit, uutuudet ja erikoisuudet erilaisiin tarpeisiin. Esillä on satoja erikokoisia ja -hintaisia veneitä, varusteita, tarvikkeita sekä kaikki mitä olet halunnut tietää veneilystä, kalastuksesta, sukelluksesta ja muista vesiharrastuksista.”