top of page
Etsi
  • Writer's pictureSafire

Vene 22 Båt -messut siirtyy vuoteen 2023

Todennäköisesti edelleen jatkuvien yleisötilaisuusrajoitusten vuoksi Vene 22 Båt -messut on päätetty siirtää ja järjestetään seuraavan kerran vuoden kuluttua 10. - 19.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa.


Vene 22 Båt -messut oli tarkoitus järjestää 11. - 20.2.2022. Nykyiset yleisötilaisuusrajoitukset ovat voimassa pääkaupunkiseudulla 17.1. asti. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on kuitenkin jo suositellut Etelä-Suomen aluehallintovirastolle yleisötilaisuuksia koskevien rajoitusten jatkamista kahdella viikolla eli 31.1. asti. Lopulliset päätökset rajoituksista tekee Etelä-Suomen aluehallintovirasto.


Messukeskuksessa järjestettävät Vene Båt -messut on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma, jossa esitellään vuosittain noin 500 venettä, veneilytarvikkeita, -varusteita ja -palveluja sekä vesiharrasteita ja kalastusta. Viime kerralla Vene 20 Båt -messuilla vieraili yli 70 000 kävijää.


Toivotamme kaikesta huolimatta tämän julkaisun myötä hyvää alkanutta uutta vuotta 2022 teille kaikille! Vene Båt -messut ovat merkittävä tapahtuma ja on todella ikävää että vallitsevan tilanteen vuoksi taas kävi näin, mutta tästä vuodesta on kaikesta huolimatta tulossa mainio! Monet indikaattorit osoittavat, että koronapandemia voisi jo tänä vuonna pysyvästi hellittää ja tilanne alkaisi normalisoitumaan. Veneily- ja mökkeilykesä on lisäksi hetki hetkeltä lähempänä ja nyt on mainio aika alkaa varustautumaan ja kunnostautumaan sitä varten!Lisää aiheesta Vene Båt -messujen Facebook-sivulla:

https://www.facebook.com/venemessut/

32 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page