top of page
Etsi
  • Safire

Safirelle Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti

Kuten viime vuonnakin samankaltaisessa julkaisussa totesimme, meille vastuullisuutta on vahvasti myös se, että yrityksemme on kestävällä pohjalla ja turvaa tällä tavoin työpaikat. Työpaikkojen turvaamiseksi yksi konkreettinen keino on tehdä aktiivista työtä yrityksen talouden eteen ja vaikeistakin ajoista huolimatta, pyrkiä keksimään erilaisia kestäviä ratkaisuja.

Safire on saanut keväällä 2021 toistamiseen Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin, joka on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, taustatiedoista sekä asiallisesta maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatin myöntäminen perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen. Lisäksi Platina-merkin myöntämisen edellytyksinä on myös tiukemmat vaatimukset luottoluokituksen osalta ja luottoluokituksen on pitänyt olla tietyllä tasolla vähintään kolmena peräkkäisena vuotena.

Teemme jatkossakin työtä hyvän talouden eteen ja pyrimme luomaan hyvää kuvaa vastuullisuudesta ja siihen liittyvästä konkretiasta sekä suomalaisen työn arvostamisesta omalla työllä ja esimerkillä!


#asiakastieto #safire #suomenvahvimmat #platina


3 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page