top of page
Etsi
  • Safire

Riskienhallinnallista tasapainoilua poikkeuksellisina aikoina

Jo pelkästään COVID19-epidemia muistutti yrityksiä monin tavoin siitä, että riskienhallinta ja muun muassa siihen liittyvä tulevaisuuteen tähtäävä strateginen suunnittelu on yritykselle elintärkeää ja sen arvoa nostattavaa.


Viimeisin muistutus riskienhallinnasta saatiin viime viikolla, kun Suezin kanavan tukki valtava, varustamoyhtiö Evergreenin konttialus Ever Given. Kannattaako kaikkia munia laittaa samaan Aasia-koriin, vai pitäisikö ylläpitää myös kotimaista toimittajaa niiden ohessa? Näitä riskienhallinnallisia tematiikkoja moni joutuu nyt nostamaan suunnittelupöydille pohdittavaksi.


COVID19-epidemian myötä myös useiden tehtaiden tuotanto ajettiin alas jo vuonna 2020 ja tätä kautta raaka-ainaiden saatavuus on aiheuttanut todellisia haasteita. Safiren arjessa on tämän lisäksi näkynyt myös se, että elektroniikkakomponenttien saatavuudessa on ilmentynyt häiriöitä. Tästä on aika ajoin aiheutunut vähäisiä ongelmia työn etenemiseen mutta tämä alkaa jo olemaan hallinnassa.

Koska Safire hyödyntää kotimaisia toimittajia elektroniikankin osalta, olemme kyenneet täyttämään varastojamme ja reagoimaan saatavuusongelmiin. Suuremmaksi ja tässä tapauksessa melko erikoiseksi ja positiviisemmaksi ongelmaksi on muodostunut tuotteidemme kysyntä keväällä 2021! Pyrimme päivästä toiseen tekemään työtä sen eteen, että saamme vastattua kysyntään. Kiitokset jälleen luottamuksesta!


Olemme tänäkin keväänä ja kesällä mukana Suomalaisen Työn Liiton erilaisissa kampanjoissa, joilla pyritään korostamaan suomalaisen työn merkityksellisyyttä. Seuraa meitä Facebookissa tämän osalta!


#suez #suomalaisentyonliitto #covid19 #evergiven

16 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page