top of page
Etsi
  • Safire

Raporttia METSTRADE 2021 messuilta ja onnekkaita voittajia

Päivitetty: 24. marrask. 2021


METSTRADE 2021 järjestettiin 16.-18.11.2021 Amsterdamissa ja jo etukäteen oli tiedossa, että poisjäämisiä tulee näytteilleasettajien osalta olemaan. Vuonna 2020 messut peruuntuivat vallitsevan koronatilanteen vuoksi.


Vaikkakin tämän vuoden messuilla koronatilanne oli edelleen aiheuttamassa haasteita järjestelyihin, oli messut menestys kaikille näytteilleasettajille sekä muille paikallaolijoille. Näytteilleasettajia oli tällä kertaa yhteensä 1105 ja nämä tulivat jopa 44 eri maasta. Vierailuja messuille kirjattiin yhteensä 14065, joka on hyvä tulos.


Safire oli tavattavissa koko messujen ajan Suomi-paviljongilla. Osaltamme messut olivat menestys ja voimme olla vain kiitollisia kaikille yhteistyökumppaneille, osastomme vieraille sekä niin uusille kuin vanhoille tuttavuuksille. Tulemme jatkossakin osallistumaan METSTRADE tapahtumiin.


Messujen aikana suoritettiin myös arvonta, jonka onnettarena toimi Mika Vanhala. Palkintona oli Safire-aiheinen tuotepalkinto ja voittajiksi valikoituivat Ursula Jauhiainen sekä Mirko Karppala. Onnittelut voittajille!


Lisää tapahtuman järjestelyistä voi lukea METSTRADEn omalta verkkosivustolta.

https://www.metstrade.com/press-releases/en/metstrade-2021-responsible-face-to-face-business-success/


#metstrade #2021 #safire #messut

65 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page