top of page
Etsi
  • Safire

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 3.12.

Seitsemättä kertaa järjestettävä Osta työtä Suomeen -päivä puhuttelee suomalaisia vuodesta toiseen. Peräti 94 prosenttia suomalaisista haluaa tukea kotimaista työllisyyttä ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluita. Luku on ennätyskorkealla ja vahvistunut vuonna 2021 COVID19-pandemian aikana.Tilanne yrityksille ei kuitenkaan ole helppo, sillä pandemian aiheuttama epävarma tilanne jatkuu ja ajaa monet yritykset ahtaalle juuri ennen joulusesonkia. Vaikka häiriöt tuotteiden sekä osa- ja puolivalmisteiden saatavuudessa globaaleilla markkinoilla ovat vahvistaneet kotimaisten tuotantoketjujen asemaa, kotimaista kysyntää tarvitaan monessa yrityksessä kipeästi.


Osta työtä Suomeen -päivän yhtenä teemana on ollut kertoa siitä, miten työpaikkoja saataisiin synnytettyä lisää. Hyvä esimerkki on, jos jokainen suomalainen ostaisi 10 eurolla kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi vuodessa 10 000 työpaikkaa. Teemapäivän avulla halutaan saada kuluttajat pohtimaan kulutusvalintojaan ja kannustaa heitä valitsemaan ostoksensa suomalaista työtä tukeakseen.


Safire on yhteistyössä Kaarinan Trimet Oy:n kanssa tukenut pandemian aikana aktiivisesti myös suomalaista urheilu- ja seuratoimintaa, sillä niiden merkitys on tärkeä yhteiskunnallemme ja näiden tilannetta korona-aikana ei välttämättä tule aina ajatelluksi. Pandemian aiheuttama taloudellinen epävarmuus on vahvasti osunut myös seuratoimintaan ja myös näiden suuntaan on tärkeää saada tukiverkostot kuntoon.


Osta työtä Suomeen -päivän kunniaksi listaamme sivustollemme kaikki urheilu- ja seuratoimijat joiden kanssa teemme parhaimmillaan yhteistyötä monin eri tavoin. Aiomme nyt ja jatkossakin tukea suomalaista seuratoimintaa niin rahallisesti kuin myös erilaisin yhteistyökumppanuuksin.


HC TPS

https://hc.tps.fi/

Tutustu TPS:n, Safiren ja Kaarinan Trimet Oy:n Premium Partner tarinaan: https://yrityksille.tps.fi/premium-partner-safire-kaarinan-trimet-oy/


Raision Loimu

https://raisionloimu.fi/


Say Cheese Ringette

https://lapinlahdenluistin.fi/say-cheese


TPS Juniorijääkiekko

https://www.tps-juniorit.net/


KalPa

https://kalpa.fi/


SaiPa

https://saipa.fi/#ostatyötäsuomeen #avainlippu #designfromfinland

48 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page