top of page
Etsi
  • Safire

Neste MY Uusiutuva Diesel™ – Sinun panoksesi ilmastotalkoisiin

Päivitetty: 29. syysk. 2021


Neste MY Uusiutuva Diesel™ on erinomainen vaihtoehto perinteiselle fossiiliselle polttoaineelle, kun haluat vähentää merkittävästi CO2e-päästöjäsi.


Biodiesel palaa puhtaammin lämmitinkäytössä. Myöskään lämmittimen pakokaasut eivät haise käytettäessä biodieseliä. Uusiutuvien raaka-aineiden hiilidioksidi on jo olemassa ja se on peräisin ilmakehästä. Kun lämmittimien kanssa käyttää jäterasvoista, tähteistä ja kasviöljyistä valmistettua biodieseliä, joka on luokiteltu vetykäsitellyksi kasviöljyksi (Hydrotreated Vegetable Oil, eli HVO), Safire-lämmittimistä ei ilmakehään synny lisää hiilidioksidia.


Kuten ajoneuvopuolella, myös lämmittimien yhteydessä 100 prosenttisesti uusiutuva ja vastuullinen HVO on parempi valinta verrattuna perinteiseen biodieseliin (FAME).Neste MY perustuu Nesteen kehittämään NEXBTL-teknologiaan, joka mahdollistaa lähes minkä tahansa kasviöljyn tai jäterasvan käytön dieselin valmistuksessa.


Suomessa myytävä Neste MY valmistetaan yksinomaan jätteistä ja teollisuuden prosesseissa syntyvistä tähteistä. Osana kotimaista tuotantoa Neste käyttää kaiken Suomessa saatavilla olevan eläinrasvajätteen.


Kylmäominaisuudet ovat nykyisin Jyväskylä- Tampere- Siilinjärvi -linjan eteläpuolella kesällä -10/-10 ja talvella -32/-32. Linjan pohjoispuolella on saatavana talvilaatua ympäri vuoden. Lisäksi 2021 vuoden alussa on lanseerattu Neste MY Uusiutuva Polttoöljy, joka on raaka-ainepohjaltaan ja päästövähenemältään verrattavissa tieliikenteessä käytettävään Neste MY uusiutuva diesel™ -polttoaineeseen. Sitä on saatavilla koko maassa.Vieraile Nesteen sivustolla ja tutustu lisää Neste My -polttoaineeseen


215 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page