top of page
Etsi
  • Safire

Safire toivottaa hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2022!

Taakse jää nyt jo toinen vuosi, jolloin arkikielessä sanat "korona" ja "pandemia" olivat läsnä useaan otteeseen. Vuosi on tuonut mukanaan monille uusia haasteita ratkottavaksi, mutta tämäkin vuosi selätettiin siten, että siitä jää enemmän hyvää kuin pahaa kerrottavaa.


Kiitokset kaikille teille ystävillemme ja asiakkaillemme, yhteistyökumppaneille sekä kaikille uusille tutuille, jotka tapasimme erilaisissa yhteyksissä kuluneena vuonna. Vaikkakin koronarajoitteita purettiin ja puolestaan uusia asetettiin vuonna 2021, saimme kunnian olla mukana muun muassa useammassa erilaisessa messutapahtumassa. Viime vuonna osallistuminen ja ihmisten näkeminen jäi huomattavasti vähäisemmäksi.


Kiireisen vuoden lisäksi haasteita oli myös niin hinta- kuin saatavuuspolitiikan parissa. Vuoteen mahtui mitä erilaisempia sattumuksia, jotka koskettivat enemmän tai vähemmän Safirea, esimerkkinä rahtilaivan aiheuttama tukos Suezin kanavassa alkuvuonna.


Muun liiketoiminnan ohella olemme pyrkineet myös tänä vuonna muistamaan urheilu- ja seuratoimijoita joiden tilanne ei myöskään ole ollut helpoimmasta päästä koronapandemian vuoksi. Tänä vuonna teimme yhteistyötä alla listattujen seurojen kanssa.


Toivotamme Teille lämmintä ja hyvää joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta 2022!


Yhteistyö urheilu- ja seuratoimijoiden kanssa:


HC TPS

https://hc.tps.fi/


Tutustu TPS:n, Safiren ja Kaarinan Trimet Oy:n Premium Partner tarinaan: https://yrityksille.tps.fi/premium-partner-safire-kaarinan-trimet-oy/Raision Loimu

https://raisionloimu.fi/


Say Cheese Ringette

https://lapinlahdenluistin.fi/say-cheese


TPS Juniorijääkiekko

https://www.tps-juniorit.net/


KalPa

https://kalpa.fi/SaiPa

https://saipa.fi/

69 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page