Search
Close this search box.
Lisävarusteet

Lisävarusteet

Safire Sirius-ohjaustaulu

Soveltuu Safire cera22 keraamisen lieden sekä venelämmittimien ohjaukseen

Sirius-ohjaustaulussa on:

  • Sisäänrakennettu termostaatti, joka säätää automaattisesti ja portaattomasti lämmittimen tehoa (vain venelämmittimet)

  • Manuaalinen tehonsäätö (cera22)

  • Raitisilmatuuletus

  • Häiriötapauksissa vikakoodin numeronäyttö

  • Häiriötilojen historia, 10 viimeisintä häiriötilaa

GSM-kaukokäynnistys 1287B

Kaksisuuntainen GSM-pohjainen kaukokäynnistin Safire-lämmittimille, jota voi ohjata mobiilisovelluksella

Helppo käyttö suorilla yksinkertaisilla tekstiviestikomennoilla. Ei vaadi dataliittymää ja jatkuvaa datayhteyttä, josta johtuen markkinoiden pienin lepovirran kulutus.

Toimii kaikkien Safire mökkilämmittimien kanssa. App Storesta sekä Google Playsta saatavilla myös sovellus lämmittimen ohjaamiseen.

Käytettäessä modeemia uuden piirikorttiohjelmiston kanssa on mahdollista saada myös viimeisimmät vikakoodit ja polttoainelaskuritiedot.

Seinäläpivienti

Läpivienti tarvitsee vain yhden n. 90 mm reiän seinään!

Safire lisäpuhallin mökkilämmittimille 12V

12 volttinen Safire-lisäpuhallin mökkilämmittimille

Unohda kiinalaiset lämmittimen päälle laitettavat rupelit, jotka tuovat lämpöä lähinnä kauppiaan lompakkoon. Safiren vastaus on tähän kunnollinen tuuletin, joka levittää takuulla lämpöä tehokkaasti. Lisäpuhaltimessa on kunnollinen kuulalaakeroitu puhallin, ja kaksi eri nopeutta tarpeen mukaan.

Kytke päälle kun tarvitset ja sammuta halutessasi. Virran kulutus on äärimmäisen pieni kaikissa olosuhteissa ja tuuletus on tehokasta. Rungossa olevaa lippaa voidaan tarvittaessa taivuttaa hieman suuntaamaan puhallus eri kulmille mökkiä.

Lämmitin voidaan kytkeä kaikkiin vanhoihin ja uusiin Safire-lämmittimiin sähkönsyötön rinnalle mukana olevalla kaapelilla sokeripalan tai haaroittimmen avulla. 2019/02 jälkeen valmistettuihin Safire 3200 ja 2000B lämmittimiin voidaan puhallin kytkeä suoraan lämmittimen piirikortilla olevaan liittimeen ja 1287B GSM pystyy ohjaamaan sitä suoraan etänä päälle ja pois. Tämä ominaisuus on erittäin kätevä mökin lämmityksen tehostamiseen ja puhalluksen ohjaamiseen ympäri mökkiä. 

12V hiljainen keskipakotuuletin ja kaksi nopeutta. Kiinnittyy laitteen reunaan roikkuen ja vahvistaa kiinnityksen kahdella magneetilla. mukana 1,2m kiinnitysjohto, jolla laite ottaa sähkönsä samasta sähköliittimestä lämmittimen kanssa.

Safire perusohjaustaulu

Safire perusohjaustaululla voit kytkeä lämmityksen tai tuuletuksen päälle sekä kuitata vikakoodit.

Lämmitystilassa potentiometriä kiertämällä säätyy lämmitysteho minimin ja maksimin välillä. Kun lämmittimeen kytketään ulkoinen lämpötila-anturi, alkaa potentiometri toimimaan lämpötilan säätimenä.

Kello 12:n kohdalla Safiren automatiikka pyrkii pitämään ympäristön tilan noin kahdessakymmenessä asteessa. 

Raitisilmaliitännän sovite 115MM -> 2X75MM

Tällä sovittimella saat sovitettua Safire lämmittimen raittiin ilman imupuolen 115mm letkuholkkiin 2kpl 75mm putkia, jolloin veto onnistuu ahtaammistakin paikoista. Sisältää klemmarit.

Safire pakokaasun kansiläpivienti

28/45mm koaksiaaliselle putkelle tarkoitettu kansiläpivienti. Läpiviennin tiiviste ja kiinnitysruuvit tulevat aina lämmittimen tehdaspakkauksen mukana.

Safire pakokaasun runkoläpivienti

28/45mm koaksiaaliselle putkelle tarkoitettu läpivienti.

28/45MM koaksiaalinen haponkestävä savukaasuputki

Asennettaessa on huomioitava, että sisempi putki jätetään hieman ulkoputkea pidemmäksi. Tällöin sisempi putki pysyy paikoillaan ilman erillistä kiinnittämistä.